Αλληλεγγύη

       Αλληλεγγύη από την ¨σβούρα¨

  1. Τρόφιμα – Ρουχισμός – Φάρμακα

Η αλληλεγγύη  είναι βασικό συστατικό της ¨σβούρας¨  ,  συμμετέχουμε κι εμείς με τις μικρές μας  δυνάμεις στην συλλογική προσπάθεια επιβίωσης  του λαού μας. Κανένας μόνος του στην κρίση και στην μνημονιακή επέλαση των ευρωκρατών και ντόπιων υπαλλήλων τους , ασχέτως αν αυτοί εμφανίζονται με τον μανδύα των ελληνικών κυβερνήσεων.   Η ομάδα αλληλεγγύης της ¨σβούρας¨ συλλέγει σε μόνιμη βάση ( κάθε Τετάρτη από τις 8.30 μμ και όλες τις ημέρες που στον χώρο υπάρχει προγραμματισμένη εκδήλωση για οποιοδήποτε θέμα ) τα παρακάτω είδη :

  • Αντρικά ρούχα και παπούτσια   τα οποία παραδίδουμε  στις δομές :  1) Αλληλεγγύη  Πειραιά 2) Δημόσιο Ψυχιατρείο στο Δαφνί   3)  Αντρικές Φυλακές  Κορυδαλλού
  • Παιδικά ρούχα / παιχνίδια / τυποποιημένα τρόφιμα ( ζάχαρη, αλεύρι, μακαρόνια, λάδι  , ρύζι, όσπρια , γάλα σε κονσέρβα , κρουασάν, μπισκότα )  τα οποία παραδίδουμε στις δομές :   1) Εταιρία Προστασίας Ανηλίκων στον Πειραιά  και   2) ¨Τα παιδιά του Δρόμου¨ στο Μεταξουργείο
  • Φάρμακα ( χωρίς να έχουν λήξει )  τα οποία παραδίδουμε στην δομή  Αλληλέγγυο Ιατρείο Πειραιά ( Ξενοφώντος 5 , πλ. Μέμου στον Κορυδαλλό ) 

Εκτός των παραπάνω , κατά καιρούς η ¨σβούρα¨ στηρίζει  συγκεκριμένες καμπάνιες από άλλες συλλογικότητες , που έχουν σαν στόχο την κάλυψη εκτάκτων αναγκών αδύναμων ομάδων , προσφύγων ή μεταναστών.   Για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία με  την ομάδα αλληλεγγύης της ¨σβούρας¨    :

Έφη   6937929799 , e.lialiamou@yahoo.gr

ΒΙΟΜΕ

Για το εγχείρημα της ΒΙΟΜΕ: Οι εργάτες της ΒΙΟ.ΜΕ. εγκαταλειμμένοι από την εργοδοσία που μας χρωστάει τεράστια ποσά – δεδουλευμένα και υπερήμερα- αποφάσισαν να κρατήσουν το εργοστάσιο και να επιβιώσουν, κόντρα σε αυτό που επιβάλουν οι καιροί και λειτούργησαν μόνοι τους το εργοστάσιο. Η άγορα προιοντων της ΒΙΟΜΕ είναι μια άμεση και έμπρακτη στήριξη του εγχειρήματος.

Στον χώρο μας μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα καθαρισμού της ΒΙΟΜΕ, που αναγράφονται παρακάτω.

-Καθαριστικό γενικής χρήσης με άρωμα λεμόνι, 1lt (1,20€)
-Καθαριστικό γενικής χρήσης με άρωμα λεμόνι , 3lt (3,60€)
-Καθαριστικό γενικής χρήσης με άρωμα πράσινο μήλο, 1lt (1,20€)
-Καθαριστικό γενικής χρήσης με άρωμα πράσινο μήλο, 3lt (3,60€)
-Υγρό πλυντηρίου ρούχων, 1lt (1,20€)
-Μαλακτικό ρούχων, 1lt (1,20€)
-Καθαριστικό τζαμιών, 1lt (1,50€)
-Υγρό σαπούνι χεριών, 0,5lt (1,50€)
-Υγρό σαπούνι πιάτων, 0,5lt (1,30€)
-Σκόνη πλυντηρίου ρούχων, 0,5kgr (3,30€)
-Καθαριστικό αλάτων (χημικό), 1lt (3€)

Για επικοινωνία Μαρία (6979616964, machatzi86@gmail.com)

Μαθήματα μουσικής (κιθάρα και μπάσο)

Ανοίγουμε τις πόρτες σε μικρούς και μεγάλους λάτρεις της μουσικής, που επιθυμούν να μάθουν ή να ενισχύσουν τις γνώσεις τους στην κιθάρα και στο μπάσο με τον μουσικό και φίλο Βαγγέλη Κανταρά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή καθώς και άλλα απαραίτητα στοιχεία (ηλικία, το όργανο για το οποίο ενδιαφέρονται και το επίπεδο γνώσεων τους) με mail στο svouranikaia@gmail.com ή απευθείας στο τηλέφωνο 6972404253, ενώ μπορείτε να μας βρείτε στο χώρο μας, Π. Τσαλδάρη και Καισαρείας, (Νίκαια, είσοδος από Καισαρείας) κάθε Τετάρτη από τις 7 μμ και μετά.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.