Ελάτε να γνωριστούμε!

ελάτε να γνωριστούμεΜέσα στους τρεις μήνες που λειτουργεί ο χώρος μας, ήρθαμε σε επαφή και γνωρίσαμε όλους εσάς που ανταποκριθήκατε και αγκαλιάσατε τις εκδηλώσεις και τις δράσεις αλληλεγγύης. Μοιραστήκαμε απόψεις, προβληματισμούς, κουβεντιάσαμε και κάναμε το πρώτο βήμα της γνωριμίας μας.

Θέλουμε να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπάνω, να γνωριστούμε καλύτερα και να σας ευχαριστήσουμε για την στήριξη που μας έχετε δείξει, πίνοντας ένα ποτήρι κρασί και κουβεντιάζοντας σε μια φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα. Πιστεύουμε πως οι σχέσεις που χτίζονται πάνω στους κοινούς προβληματισμούς, με αμοιβαίο σεβασμό και ειλικρίνεια, οδηγούν σε σχέσεις φιλίας, ιδιαίτερα σημαντικές στις εποχές που ζούμε.

Σας καλούμε λοιπόν να έρθετε το Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου από τις 6:00μμ και μετά στον Ανοιχτό Κοινωνικό Χώρο «σβούρα» (Π.Τσαλδάρη 123 και Καισαρείας στον 1ο όροφο) να πιούμε καφέ, κρασί και τσίπουρο, με καλή διάθεση, παρέα και μουσική.

Κι επειδή κανένας δεν πρέπει να μένει μόνος του στην κρίση, ούτε τις γιορτές, θα συγκεντρώνουμε εκείνη τη μέρα συσκευασμένα τρόφιμα, ρούχα και φάρμακα για να στηρίξουμε συμπολίτες μας και το κοινωνικό ιατρείο της περιοχής μας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.