Περιοχή Λιπασμάτων: μια ιστορία αγώνων με αίσιο τέλος;

Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου στις 7:00μμ

Λιπάσματα Στις 19/12/15 ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε το Δημαρχείο Κερατσινίου Δραπετσώνας και τον χώρο των λιπασμάτων. Εκείνη την ημέρα δήλωσε “ Η περιοχή αυτή θα περάσει στην αυτοδιοίκηση, αυτή είναι η δέσμευσή μας. Θα πρέπει να εργαστούμε προκειμένου άμεσα να γίνουν οι πρώτες ενέργειες ώστε αυτό το θαλάσσιο μέτωπο να γίνει δημόσιος χώρος και όλοι οι πολίτες να έχουν πρόσβαση. Στόχος μας είναι από εδώ και πέρα να τραγουδάμε στη Δραπετσώνα έχουμε ζωή.”

Είναι η πραγματικότητα ακριβώς όπως την αναφέρει ο Πρωθυπουργός; Οι αγώνες και η κινηματική δράση τουλάχιστον τεσσάρων δεκαετιών τώρα δικαιώνονται; Τελικώς, τι παραχωρείται στον Δήμο και τι ενέργειες είναι να γίνουν από εδώ και πέρα; Αυτός ο τεράστιος χώρος 640 στρεμμάτων πως μπορεί να εξυπηρετήσει τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά και ποίες ανάγκες μπορεί να καλύψει;

Για όλα αυτά θα συζητήσουμε με τον Νίκο Μπεάζογλου, πρώην δήμαρχο Δραπετσώνας, και με τον Κώστα Αλεξίου, αντιδήμαρχο Κερατσινίου Δραπετσώνας, την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 7.00μ.μ. ώστε να ανοιχτεί ο διάλογος για την περιοχή των Λιπασμάτων και τις τεράστιες δυνατότητες αξιοποίησης που ενέχει προς όφελος των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.